VivanDivan

VivanDivan

lördag 17 augusti 2013

Unnade mig en ny handväska till jobbstarten

God morgon mina vänner! Nu känns det verkligen som att sommaren börjar ta slut. Visst kan det bli lite värme och sol än men det är inte alls samma. Kyligare på kvällarna, mörkare och friskare luft på något sätt. Känns lite sådär. Jag brukar alltid välkomna hösten för den är ju så mysig med kurandet inne och tända ljus och alla nya höstkläder som kommer. Man får ta på sig skinnjackan, fina sjalar och bootsen igen. Men iår känner jag mig inte riktigt klar med sommaren än. Har knappt tittat åt höstkollektionerna i butikerna och vill inte alls hänga undan sommargarderoben.

I helgen blir det i a f vad jag tror en sista tripp upp till stugan innan hösten kommer på allvar. Kräftskiva med familjen väntar och det ska bli sååå mysigt. Känner mig dock inte helt pigg. Huvudvärken sitter i och halsontet också. Får hoppas de små är krya i a f för vad gör det att jag inte är helt pigg när jag ska vara med familjen uppe i skogen och alla gör som de vill. Vill jag gå och lägga mig ett par timmar i eftermiddag så kan jag ju göra det. Bästa familjen har jag, det är ett som är sant. Och min käre man också som igår när jag var sugen på fish and chips till middag. Vi hade inga pommes frites hemma och då åker han hela vägen in till stan och handlar bara det. Han är go han min T…..

Men vad är det nu för väska hon köpt tänker ni. Jo, det ska jag tala om. Hittade en Guess på rea hos Boozt.com. Spanade på den i våras för jag gillade verkligen färgen men då köpte jag en Michael Kors istället. Nu slog jag dock till på Guess-en.

DSC_0917DSC_0918DSC_0919DSC_0920DSC_0916

Ni som hängt med här vet ju att jag INTE är någon handväsk-tjej. Jag har mina handväskor till de typ går sönder och byter sällan mellan flera utan kör samma samma samma. Sen kan det tänkas att när vintern kommer byter jag till en svart och kör hela vintern. Sen på våren tar jag fram den ljusa och kör på den. Jag är inte en sån som matchar väskan till outfiten. Nope, det är inte jag det. Helst skippar jag handväskan och går med plånboken, mobilen och nycklarna typ i handen :-)

Nu ska jag packa lite innan vi familjen vaknar här. Ha en riktigt skön helg mina vänner så hörs vi….

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Oj vad jag gillar den väskan. Jag är precis lik dig när det kommer till väskor. Jag kan inte förstår inte hur det går att ha många. Jag kör samma, samma tills jag tröttnar på den. Ha nu en mysig helg i stugan, kräftskiva låter inte alls fel.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar