VivanDivan

VivanDivan

torsdag 15 augusti 2013

Fullt ös medvetslös

Halloj vänner! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen den här veckan. Det är verkligen totalt kaos just nu. Började jobbveckan med dator som började krångla och fick lov att installeras om mån-tis. Så igår kraschade den helt och det är antagligen moderkortet som gått sönder. Lägg då på det allt jobb som jag skulle behöva göra men utan dator är det lite svårt. Skulle hålla en utbildning idag hela dagen och det fick bli lite på känsla då jag inte kunnat förbereda mig så mycket men det gick bra. Var dock tvungen att åka tidigt imorse så jag hann verkligen inte blogga. Tog lite dagensbilder lite snabbt så de är väl kanske lite suddiga (har inte kollat på dem förrän nu när jag ska lägga in dem här he he).

Så det är fullt ös medvetslös med andra ord. På lördag blir det dock stugan och lite kräftskiva med familjen och det ska bli mysigt och avkopplande. Sen är det bara tre arbetsdagar nästa vecka innan San Fransisco resan. Oj oj oj vad jag inte känner mig laddad att åka. Mycket på jobbet plus att jag börjar få en gräslig separationsångest från mina små. Hur sjutton ska jag klara mig utan dem I tio dagar. Kommer ju dö på kuppen tror jag. Har aaaaldrig varit ifrån dem såååå länge så det känns lite jobbigt men det måste väl gå. Kommer ju säkert ha fullt upp där borta men ändå. Kvällarna kommer vara jobbiga det vet jag redan nu. Har jättesvårt att åka hemifrån såhär utan familjen. Det är verkligen världens fobi för mig och jag har grym separationsångest just nu ska ni veta….

Dagens idag blev I a f jeans Odd Molly white stretch jeans strlk 0, linne Odd Molly (ingen aning vad det heter strlk 1) och poncho Missoni. Skorna är Replay.

DSC_0998DSC_0996DSC_0995DSC_0994DSC_0993DSC_0992DSC_0997DSC_1000

Nu ska jag nog lägga mig och kurera min gräsliga huvudvärk jag haft sen tre imorse. Vaknade av att jag hade såååån fruktansvärd huvudvärk att jag inte ens orkade gå upp och ta en tablett. Sen har jag proppat I mig tabletter hela dagen för att överhuvudtaget kunna jobba. Men tror nog det kan vara förkylning på gång för jag har ont I halsen och sån där retsam rethosta som blivit värre under dagen. Hoppas bara jag klarar mig från att bli dålig till helgen…

Puss & Kram

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Hejsan. Snygg som alltid!
    Ditt armband gillar jag. Vad är det för märke?
    Hälsningar
    Victoria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta! :-)
      Armbandet kommer från Valerie (vårens) och skärpet B.Belt. Mitt är köpt på Tullhuset Living och tror det finns i deras webshop också www.tullhusetliving.se! Även armbandet har jag köpt där. De kan ha något kvar, annars tror jag creative-lounge har dem på rea :-)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
    2. Tusen tack för ditt snabba och vänliga svar. Hoppas ditt huvudvärk är borta.
      Kram
      Victoria

      Radera
  2. Hej igen.
    Ditt bälte är också fin. Jag letar efter en sådan. Jag har den i svart och älskar den. Känner du till om den finns att köpa hos någon webbshop?
    Mvh
    Victoria

    SvaraRadera
  3. Snygg och fräsch som vanligt! Välkommen till San fran :) förstår om saknaden kommer vara stor efter barnen men se till att ha kul och fullt upp hela tiden så går det nog bra. Om du får tillfälle åk till twin peaks och ta kort på den fina utsikten, coit tower är också fint att se från. Lombard ligger i närheten. Du kanske har varit här förut och vet vart du ska ta vägen så jag ska ej tjata :) kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar