VivanDivan

VivanDivan

tisdag 3 juli 2012

Kan inte koncentrera mig…och Pure blouse

God kväll alla sötisar! Idag har det varit en underbart solig dag här och faktiskt riktigt varmt. Var ner på stan och köpte en ny “plask-pool” till kidsen som de har legat i precis hela dagen tills de var som två små russin med blåa läppar :)

Själv försökte jag jobba lite men det gick inte så bra då tankarna far iväg och satte mig då i solen för att läsa lite men nej, det gick inte bra det heller. Det är sååå himla mycket som snurrar i huvudet just nu. Oron och sorgen för mormor, flytten, renovering, en totalt oplanerad semester som är oerhört stressande och så den där känslan av att näää, det här är inte semester. Semester ska väl vara lugnt och skönt och man ska få ro att vila upp sig. Men så blir det inte iår och det stressar mig ännu mer än alla jobb i världen tillsammans. Semestern är ju de veckorna på året då man behöver samla kraften för att orka resten av året. Hösten kommer dessutom bli stentuff med mer husrenovering och så ska jag gå en ny certifieringsutbildning hela hösten som utöver ett redan tufft jobb kommer kräva extra insatser. Därför skulle jag ju verkligen behöva den här j-a semestern som bara känns som det kommer bli pannkaka av…

Men oj, vad negativt det där lät…jiiieee, imorgon är en ny dag, då ska jag hitta de där små positiva pepping-sakerna igen och bli på bra humör. :-) Men idag ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och äta mer ostbågar och hyra nån dålig B-skräckis när barnen somnat. T ska ut och jaga vildsvin ikväll/natt….

Dagens blev Traderablus som tillslut kom tillrätta efter att säljaren skickat fel. Men den var värd att vänta på. Söt som socker, Odd Molly Pure Blouse strlk 1, jeansshorts G-star och skor som jag haft forever och inte minns vart de kommer ifrån…

P1230621P1230622P1230623P1230624P1230625P1230620

Ha en riktigt fin sommarkväll därute…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Riktigt fin blus!! Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Fina snygging!! Älskar allt du har på dig men mest skorna!!:)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  3. Har du slutat äta? Du ser inte frisk ut!
    Börja ät

    SvaraRadera
  4. Den blusen var ju perfekt till just jeansshorts. Försök nu hitta stunder av avkoppling i din tillvaro så gott det går. Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar