VivanDivan

VivanDivan

måndag 16 juli 2012

Att sakna tre varav en man inte ens haft…

Halloj bloggisar! Får se hur det går idag. Igår kunde jag inte publicera ett enda inlägg då jag inte kunde koppla upp mig på hela dagen. Idag har det varit lite bättre så vi får se hur det går :)

På onsdag skulle vi fått hem lille Messi som jag skrev om förut. Den lille kissen vi skulle få ta över av en tjej jag känner vars pojkvän blivit jätteallergisk. Igår kom det dock ett meddelande att de ångrat sig och även om vi inte haft honom känner man lite besvikelse och sorg då vi ju var inställda på att få honom. Men, men, det är inte nåt att göra åt och jag är mest glad i a f att barnen tar det med ro. Var lite nervös att de skulle bli jättebesvikna men det blev de inte så det är lugnt. Kanske, kanske kan vi kika på en liten kattunge istället då vi ju nu varit inställda på att ha tre katter igen. Men T är tveksam så vi får väl se hur det blir.

På tal om det så hade vi begravning här uppe i stugan igår. Både Hobbe och min gamla Jamo får nu vila bredvid varandra här uppe vilket blir jättebra. Känns som att den här sommarstugan kommer ju vara kvar i familjen forever medans andra hus kanske kommer och går. Så nu har de en fin plats med utsikt över dammen…

DSC_0145

Så igår kom de där sorgliga känslorna igen och jag var lite nedstämd då jag saknar mina små kissar oerhört ibland. Speciellt Hobbe som ju bara varit borta ett par månader.

Vad har vi mer gjort häruppe då? Jo, vädret har ju varit rätt värdelöst med regnskurar och åska varvat med lite sol. Inte heller speciellt varmt så den här mamman har fortfarande inte badat men barnen har badat nästan varje dag.

DSC_0016

Men däremot har jag varit ute och sprungit. T har en sån där bra sak man sätter  runt armen där man kan ha telefonen. Har en sån där app som mäter tid, sträcka medelhastighet mm. Hur bra som helst.

DSC_0004DSC_0009

Morfar och barnen har fiskat abborre.

DSC_0152

Hur gott som helst att röka

DSC_0146

Fyra fina firrar

DSC_0147

Med äggröra och sallad, smaskens

DSC_0188

Sen dricker man ett och annat glas rosé och bara tar det lugnt.

DSC_0094

Imorgon blir det nog hemfärd men först en tur till Elsa Anderssons konditori i Norberg blir det idag. Och kanske till en liten mysig klädbutik där som har jättemycket fint.

Det var allt för nu. Ha det gott…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

 1. Så trist att det inte blev något av:( Klart att man får sörja någon man inte haft, tycker jag.

  Hoppas att ni kommer fram till något bra:P

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Klart du får sörja det som inte blev. Tråkigt..
  Kram

  SvaraRadera
 3. Visst kan man sakna sånt man aldrig haft! Och visst kan man sörja de små fyrbenta vännerna under lång, lång tid.

  Ha en fin vecka vidare!

  PS - har magnolian kommit fram som den skulle?

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har känt något liknande som dig de senaste dagarna.. Vi har en katt och ska köpa en till katt, en kattunge. Vi hade letat efter en ett tag och hittat en på stockholms katthem, tji fick vi när vi kom dit 2 minuter efter de öppnat, då var redan ett annat par påväg att köpa honom (man fick ej boka via telefon utan var tvungen att komma dit). Sedan skulle vi hämta en annan katt idag men fick ett sms igår som sade att hon hade ångrat sig och ger katten till en granne istället... ville nästan ge upp, men imorgon kommer vi förhoppningsvis hem med en liten lurvboll så familjen har åtta kattungar, så någon måste ju vara kvar tills imorgon (vågar inte lita på att folk "håller" katten trots att man avtalat om det). Hoppas ni hittar en misse som passar er familj!

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar