VivanDivan

VivanDivan

fredag 27 juli 2012

Deeday som jag letat efter den…

Halloj bloggisar! Nu sitter jag på ett hotellrum på hög våning med utsikt över gamla fina Gävle. Felix var så himla rolig på vägen hit.

“Vart ska vi åka nu igen?”

“Gävle”

“Man får inte säga “jävla””

“Nej men staden heter så Felix”

“Men du har ju sagt att man inte får säga det ordet”

….

Ja ni förstår ju hur diskussionen gick. :)

Hittade lite mysiga butiker och det blev lite shopping men inte så mycket. Hittade en fin kudde till soffan och en finfin sidenblus helt ny för hösten och oh my så fin den var. Ni får se vad sen men jag kan säga att den var en blandning av lite tufft rockigt och sockersött och kommer från vårt grannland :-)

Nu ska vi göra oss iordning för att gå ut och äta en bit ikväll tillsammans med vännerna. Vädret är på topp, ett glas rosé har man fått på en uteservering och barnen är på toppenhumör. Kan inte bli bättre

Dagens idag var en kjol från Deeday som jag letat efter sen jag såg den på Tullhuset men inte kunnat hitta i min storlek någonstans. Perfekt lagom lång sommarkjol och till Foresome Tank från Odd Molly (strlk 0) tyckte jag i a f att det blev en perfekt kombo :). Skorna är från Tiamo Scorett, halsband Unica of Sweden. Skärp Rehard.

DSC_0336DSC_0338DSC_0339DSC_0341DSC_0340DSC_0345DSC_0347

Och så lite busbilder med småttingarna

DSC_0348DSC_0353DSC_0349DSC_0354DSC_0350

Nu tycker T att jag ska skynda mig lite att duscha och byta om så hurry hurry.

Ha en fin kväll alla sötnosar och tack för tipsen om bra butiker i Gävle. Hittade både inredningsbutiker, Sivi och nån mer som jag inte minns nu vad den hette :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Jättefin är du i detta! Ha det så trevligt nu! Kram Nilla

    SvaraRadera
  2. Härligt sommarfin!
    Kramis

    SvaraRadera
  3. Vad kul att du hittade lite shopping i "min" stad. Kan även tänka mig att ni fick en skön kväll denna härliga dag. Kram!

    SvaraRadera
  4. Ha det så bra i Gävle! Fin sjömansblus hon har lilla donnan:) Kram

    SvaraRadera
  5. Hej, förstår vilken blus du menar har synts lite här och där på bloggarna sista dagarna -söt- Hoppas ni får det bra i Gävle mvh LENA

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar