VivanDivan

VivanDivan

torsdag 5 juni 2014

Det var då rackarns vad veckan flyger iväg

God morgon vänner! Redan torsdag och oj vad den här veckan har gått fort. Igår gick dagen verkligen för runt och jag hann varken blogga eller något annat trevligt heller. Vi var ruskigt sena igår morse och sen hade jag möten precis hela dagen och på kvällen var det det normala plockandet hemma som tog upp min tid. Sen kikade vi på Frost i sängen jag och de små och efter att de hade somnat började jag kika på Fjällbackamorden-serien. Hann med två filmer innan jag somnade och jag tycker de är bra men ett par saker är lite skumt. De har svarta polisbilar och polisuniformerna ser ut som utklädningskläder typ. Känns lite b men annars helt ok underhållning. Har ni sett nån/några/alla filmerna? Har läst nästan alla Camilla Läckbergs böcker och gillar dem starkt så det var spännande ändå att se vad de gjort av dem. Helt ok som sagt :)

Ikväll har vi sommarfest på jobbet så för stunden multitaskar jag med bloggning och lite packning av övernattningsgrejer. Alltid trevligt att kunna ta ett glas vin eller så istället för att behöva köra hem så jag har bokat in mig hos syster min. Så T och de små får ha myskväll själva ikväll. Tror han har lovat dem att bygga ihop sin gamla plus morfars gamla bilbana som åkt fram här. Så de får säkert kul :)

Nån dagens har jag inte hunnit med idag men då jag inte fick ut något inlägg igår får ni en gårdagens. Jeans G-star, top FAV och skor Tory Burch.

DSC_0097DSC_0099DSC_0095DSC_0096DSC_0098DSC_0100DSC_0101

Ser nu att jag ju ser helt gravid ut i spektaklet men men, den är skön i a f blusen. Finns på Tullhuset Living.

Puss & Kram
/Vivvi

10 kommentarer:

 1. Är det meningen att varenda ord ska vara länkat till reklam - sjukt jobbigt att läsa.

  SvaraRadera
 2. Tyvärr inget jag kan styra över tror jag :-(

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Men du har ju blogspot - du skriver väl din egen kod eller har du sålt dig till reklamföretag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skriver ingen kod alls. Jag bloggar i Windows Live Writer där jag skriver mina inlägg i text och publicerar till blogspot. Länkarna skapar INTE jag. Det är google adsense som lägger dit dessa länkar. Jag har INTE sålt mig till nåt reklamföretag alls. Min blogg är en helt icke-vinst-drivande plats för mig att dela med mig av mina tankar och mitt liv. Det är helt fritt faktiskt att sluta läsa om du irriterar dig på mig eller min blogg :-)

   Kram
   /Vivvi

   Radera
 4. Men tycker du inte själv att det förstör din blogg? Det har ju inte alltid varit så?! Gillar ju dina inlägg med kläder men de här länkarna känns som ett reklamföretag fixar denna blogg. Kan du inte börja blogga i blogspot då och ta bort adsense :) Eller så är det bara ett läsar-problem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du, visst jag skulle kunna lägga massa energi på att fixa så att alla blir nöjda och glada och jag kan ta åt mig kritik! Men nånstans känner jag själv att klicka inte på orden då! Det är helt valfritt att INTE klicka! Och såna här diskussioner tycker jag inte är så konstruktiva! Anonymt och negativt och nä, jag vet inte, kostar inte mycket att åtminstone skriva sitt namn så jag vet vem jag pratar med! Dessutom, My blog, My rules

   Ha en fin kväll
   Kram
   /Vivvi

   Radera
 5. Håller helt med Anonym, det är inte roligt med bloggar där mer eller mindre hela texten länkas till reklam. Det är också tråkigt om vi uppmanas att sluta läsa bloggar för att vi inte gillar reklamen, det är ju själva inneåller i bloggen som vi vill läsa, inte bli pådyvlade reklam. Då har ju bloggen tappat sitt syfte. Tyvärr.
  /Eva-Lotta

  SvaraRadera
 6. Hej Eva-Lotta! Tack för att du skriver ditt namn! Tyvärr kan jag känna att det här är ju MIN blogg, mina regler och ja, jag står fast vid att vill man inte läsa så är det fritt fram att söka sig någonannanstans! Herrejösses, ett par ord med avvikande färg som ingen inte ens tvingar en att klicka på! Mig stör det inte ett dugg och My blog, My rules! Jag har ingen storblogg där jag behöver leva upp till något överhuvudtaget! Jag skriver vad jag vill, visar vilka bilder jag vill och har vilka reklamlänkar jag vill! Jag är inte ens sponsrad, har inga avtal, får inte pengar för att skriva om saker! På riktigt, I don't get it!

  Ha en fin kväll
  Kram
  /Vivbi

  SvaraRadera
 7. Och två saker till, jag tjänar inga pengar på detta och jag gillar inte att blogga i bloggen för det suger rätt ut sagt! Dessutom, vet ni hur mycket tid man lägger på en blogg! Då måste man ju få välja vad som är smidigast för en själv eller hur? Jag har inte tid, råd eller lust att anpassa mig efter anonyma läsare som har åsikter! Jag är ledsen men så är det :-)

  SvaraRadera
 8. WOOW vilka härliga bilder :) snygg outfit också. Hoppas du haft en kanonsommar och att hösten blir lika bra.

  Ny post...Inredningsvis semesterkrönika 2014 :)

  jag önskar en skön dag

  LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar