VivanDivan

VivanDivan

söndag 20 februari 2011

Så nära men flax flax, den flög iväg

God morgon!

I fredags var jag så glad för jag hittade min drömkavaj all times till halva priset på en nätshop och det fanns en kvar i min storlek så klick klick, den skulle vara på väg. Men så ringer de igår och säger att tyvärr har de haft fel i lagersaldot så den fanns inte kvar. Suck….nu har jag letat som en galning på nätet men den går inte att hitta någonstans. I-landsproblem, men vad irriterad man blir när man väl hittat något man vill ha till toppris och så poff finns den inte.

hunky_23

Jag talar om Hunky Dorys Twill wrap blazer i military. Tyckte den var alldeles för dyr när den kom i höstas med sina närmare 4000 kr men till mer än halva priset tyckte jag den var värd att klicka hem. Får väl försöka hitta något liknande någonstans…Är det någon som vet vart jag kan finna den eller har en som ni tröttnat på i strlk S så hojta gärna…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Jättesnygg - synd den smet ifrån dig!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Typiskt!
    Själv sitter jag här och sliter mitt hår ifall jag ska beställa en Roberta cardigan från Odd Molly eller inte. Inte den billigaste precis men jag får väl lägga ut lite gammalt på Tradera:-)

    SvaraRadera
  3. ÅHHH den som är såå snygg åhh vilket skiiit att det var fel på lagret..varit med om samma fast ang en G-star klänning såå lycklig att den var min men fel i saldot..buhuuu MEN håller ögonen öppna kan ju dyka upp en ung lika!!

    KRAM på dig

    SvaraRadera
  4. Men vad tråkigt när det blir så. Hoppas någon har koll på om den finns någon annanstans.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Det går fler tåg......hihihihi. Nu när våren är här blir man som helt galen av allt som droppar in i shopparna :-)

    Idag har jag en fonda på mig....de kommer alltid vara ett kärt plagg.

    Ha en fin söndag Bästa Vivvi!!!

    Kramis,

    Kicki!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar