VivanDivan

VivanDivan

måndag 14 februari 2011

♥Alla hjärtans dag tips♥

God kväll! Hur har er Alla hjärtans dag varit?

vovve

Min har varit hektisk. Kom hem alldeles nyss efter en mastodontdag på jobbet utan lunch. Hade faktiskt inte hunnit få i mig mer än två mandariner på hela dagen så man var riktigt yr men så är det ibland när man måste bli klar med något. Väntar nog lite kvällsjobb ikväll med men tänkte passa på att slänga in en historia från min och Ts allra första Alla hjärtans dag. Verkligen ett tips om ni orkar att göra något sånt här för han blev både paff och glad. Har liksom inte kunnat överträffa den gången :-)

Jag hade letat på val72nätet i flera veckor efter små kärleksbudskap och bilder och skrev sedan ut dem på säkert 100 lappar som jag gömde överallt. I hans plånbok, i bilen, brevlådan, byxfickorna, spegeln i badrummet, på kudden, ja precis överallt där jag visste att han skulle vara den dagen. Smög t o m in på hans kontor och preparerade med lappar, hjärtbalonger och hjärtgodis.

 

Hade spelat in en skiva med vår kärlekslåt som jag var ut mitt i natten och satte i stereon i hans bil. Var nog en syn för gudarna för jag halkade i snön4 och låg i bara underkläderna och vidöppen morgonrock på rygg som en sprattlande sköldpadda klockan 2 på natten. Tur ingen granne såg…Sen bombade jag honom med SMS hela dagen också. På den tiden fick man köpa bilder att ladda hem men nu kan man ju bara ladda ner till datorn och köra över till mobilen med Bluetooth.

 

Det var lite jobb men ett garanterat uppskattat budgettips på hur man kan visa hur mycket man älskar någon.

Så till sist en stoooooor kram till alla mina underbara läsare! Helt fantastiskt att någon överhuvudtaget är intresserad av mitt liv och min “schitzofrena” stil.

Kärlek till er

bunny

 

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Underbar historia!

    Stor kram till dig och hoppas att du får en fin kväll med familjen..!!!

    L

    SvaraRadera
  2. WOW vilket jobb du la ner hihi..och jaa jag hade velat se dig liggandes på rygg och sprattla mitt i nattet hihi..det kommer du ALDRIG att glömma ett minne för livet kommer du berätta för dina barn barnbarn osv hihi..!!!

    Tycker jättemycket om din blogg inget skryt utan rakt på sak kul om ditt å datt enkelt som jag gillar iaf..soo Go girl i like you!!

    KRAMAR och trevlig fortsatt alla ♥dag på dig myspys ikväll ordentligt!

    SvaraRadera
  3. Vilken romantisk historia.
    Ha en fin kväll.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vad påhittig du! Och bra mycket mer värt än några dyra blommor! Kram

    SvaraRadera
  5. Haha coolt! (och gulligt) :-D

    SvaraRadera
  6. Tack snälla Tina för de fina orden :-)

    Och kramar till er alla för att ni tar er tid att kommentera, blir alltid lika glad för era små avtryck. Önskar er en toppendag idag också

    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar