VivanDivan

VivanDivan

måndag 28 februari 2011

Jag blir så glad så glad så glad…

Åååå vad jag är glad ikväll. Voffå då då kan ni ju fråga er….

Jo, för över två år sen hade vi blixtnedslag hemma så min laptop gick sönder. Lämnade in den och det var moderkortet som gått sönder och ingen idé att laga. De trodde dock att hårddisken var intakt men hade inte testat det ordentligt. Jag har sedan dess inte vågat lämna in den för att kolla av rädsla för att den ska vara trasig då jag hade massvis med obackupade kort från när kidsen var små. Men så igår fick jag för mig att öppna den gamla burken och ta ut hårddisken. Var så in med den idag till DataCorner och bad om lite hjälp. Den snälla killen som jobbade där erbjöd sig att först testa den för att se om den var hel och sen hade de en insats för 119 kr att sätta i den i och sen bara koppla in i datorn hemma. Han erbjöd sig t o m att montera i disken i insatsen men det skulle jag nog kunna fixa själv. Tänk vad killar blir hjälpsamma när man kommer in som “dum brud” och de har chansen att stila lite ha ha….

I vilket fall som helst, när jag kom hem fick jag hjälp av mitt lilla datasnille och vi fick det att funka. Yes, vad lycklig jag är att bilderna inte var förlorade.

Intressant, hur gör man mamma? Instruktionsboken läses alltid ingående….

P1070066

Först skruvar man lite här och sen lite här…

P1070068

Klart! Give me five!

P1070077

Det var alles for today! Imorgon ska jag försöka få till ett nytt modemåsteinlägg. Håll ut babes!

Och dagens tips: Se till att backupa era foton!!!!

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Vi hade hårddisk-crash på den stationära datorn för ett tag sen och jag höll på att gråta blod över alla foton. Det visade sig att min smarta man hade fört över allt på USB-minne:) I bland är dom bra att ha;) Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken tur! Som sagt, ibland är de bra att ha fast här hemma är det nog jag som tänker på allt sånt :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar