VivanDivan

VivanDivan

fredag 20 juli 2012

Det blev en solig dag med glittrig paljettbikini

God morgon bloggisar! Igår kväll blev det inget kvällsbloggande för vi var ute på gården och grejade till åtta och sen blev det filmmys för mig och T. Barnen däckade rätt fort i soffan. Själv somnade jag inte förrän halv två tror jag då jag var så uppe i varv. Men vädret var ju toppen igår så jag tog faktiskt med barnen till ett pool-bad vi har här utanför pyttestan och vi var där nästan hela dagen. Lite dåligt samvete för att jag inte var och hjälpte T hela dagen men för barnens skull måste ju nån ta och roa dem också och då jag inte har målaryrket som ryggsäck och inte orkar bära så tungt så blir det ju naturligt jag som får åka och bada med de små….stackars mig Smile

IMG_1561

Jag tyckte det var alldeles för kallt att bada igår men de små for rakt ner i vattnet

IMG_1562

Armpuffar på och så i

IMG_1563

Det finns en liten vattenrutchkana också som de far i upp och ner, upp och ner…

IMG_1565

Sååå kul om man är liten

IMG_1566

Så var det den där glitterbikinin då. Jag hittade den på Lindex här på försommaren. Fanns bara överdel och det hängde en kvar och i min storlek så då köpte jag den och den är faktiskt lite läcker tycker jag med paljetter på :)

IMG_1575

Den syns ju kan man säga hi hi. Till hade jag bara vit underdel från Gina T

IMG_1577

Min lilla fisk. Hon ligger verkligen i vattnet precis hela tiden och kör hela kittet med armpuffar, badring och simglasögon :)

IMG_1588

Tror inte det står på förrän hon simmar nu. Hon gör alla rörelser rätt så nu ska vi verkligen öva så hon simmar innan sommaren är slut. Känns bra för en gammal tävlingssimmare like myself att hon får lära sig nu….

IMG_1591

Medans Felix är lite mer fryslort och gärna sitter och myser på filten

IMG_1592

De fick 25 kr var att handla vad de ville i kiosken och det räckte till både glass, chips och lite godis…

IMG_1596

En skvallerblaska är ju inte helt fel heller i solen

IMG_1601

Nu håller jag på att göra matsäck för att fara iväg igen till badet medans T tar lite ledigt från rustandet och ska ägna sig åt att fara ut och cykla samt åka till ett boende för anhöriga till fängelseinterner där de kan bo när de hälsar på de intagna (vi har ett stort fängelse här i stan) och utföra lite ideellt måleri. Stort av honom tycker jag på sin semester som ändå är fylld av jobb…stolt över min man e jag :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Vi har också haft sol i dag och jag har badat på lunchen men f..n vad det var kallt :o)
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar