VivanDivan

VivanDivan

torsdag 26 juli 2012

Första Odd Molly Fall in da house men…

Tjolahoop alla sötnosar! Nu har jag rivit av lite städning här och vi har ätit supergott grillad bakpotatis med sååå gott smör som ni ska få receptet på senare. Jag har spenderat dagen i övrigt med min bok i solstolen varvat med tvättande. Har varit perfekt torkväder ute så jag har passat på att tvätta en sisådär 5-6 maskiner och det mesta är t o m torrt. Var in till posten en sväng också och hämtade ut ett paket från Deepfling med första Odd Molly fall-plagget. Eller för att vara korrekt så är det från pre-fall. Ett rent impulsköp bara för att jag hade en vision hur jag skulle bära den. Första gången jag såg den tyckte jag den såg ut som en nattsärk men tanken att ha ett skärp i midjan, lite solbruna ben och klackar gjorde att jag beställde den. Sigh dress i golden porcelain och den var verkligen sååå fin…men…

DSC_0327DSC_0326DSC_0328

…jag beställde den i storlek 1 och jag tycker nästan den är för stor. Gaaaah, vad irriterande. Jag ska prova den imorgon så ni får se och vara smakråd men jag tror det blir att beställa 0an istället då de hade en kvar såg jag. Och i s f finns det här en 1a till salu om nån är intresserad. Jag ska visa min kombo-tanke som jag hade igår så ni får se. Tyget är helt underbart som alltid med Odd Mollys sidenplagg och mönstret och färgen är precis som jag ville ha. Love it….

Nu ska jag nassi-nassa för imorgon blir det att gå upp tidigt och packa för minisemester.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

 1. Ja jag var också tveksam och rädd för nattsärksutseende men sen har jag sett den på några och tycker den är riktigt fin. Vill gärna se den på dig . Ha en trevlig resa! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Vill gärna se på! Har inte sett den förut! Ha en skön minisemester!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Så tråkigt att den är förstor. Går det inte att byta?
  kram!

  SvaraRadera
 4. Du kommer att vara urfin i den! Men den är ganska stor. Kanske 0:an är bättre. Jag kunde inte haft en 1:a. Hoppas du får bytt i så fall, för det står skrivit Vivvi på den! :-)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Så retligt! det ska bli spännande att se den på - hoppas att det bara en en första känsla och att det går bra när du provar ordentligt.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas att du får tag på rätt storlek för den ser ut att vara något som blir superfint på dig.

  Kramar

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar