VivanDivan

VivanDivan

tisdag 29 maj 2012

Varför fryser man när man är trött?

Halloj i stugorna! Igår var en sån där galen dag. Helt fruktansvärt mycket på jobbet och alla mina kollegor i projektet var borta av olika anledningar så jag var väldigt ensam. Så det blev en låååång arbetsdag. Klockan 23:45 stängde jag ner datorn. Enda pausen var när jag åkte hem från jobbet för att hämta barnen, in och köpa en försenad mors-dags-blomma och svängar över med den till min mamma. Hem, äta mat och så kom som tur var T hem så jag kunde fortsätta jobba. Sen när jag slutat jobba var jag så uppe i varv att jag inte kunde somna förstås så det blev väl ca 3 timmars sömn inatt. Och det betyder att jag är lite trött idag. Vet ni hur jag först märker att jag är trött? Jo, jag fryser. Jag fryser så djupt in i märgen att jag nästan skakar. Varför är det så tror ni? Skulle nog inte svettas om jag satte på mig dunjackan när jag far iväg till jobbet men så kul ska vi inte ha så jag får försöka bita ihop och dricka mycket varmt te idag på jobbet så jag håller mig varm. Extra kofta får nog åka med i väskan i a f.

Ser i a f rätt soligt och somrigt ut så det blev sommarklänning. Förra säsongens finaste Odd Molly tycker jag men den blev inte använd så mycket ändå. Det ska det bli ändring på i år. Trots att det är en festklänning kanske så tänker jag minsann använda den på jobbet också. Med en kofta till blir den ju lite nedklädd kanske. Jag talar förstås om Odd Molly Wunderwear Sequin dress i rose strlk 1. Till den kofta Hunky Dory Clarkson knit och skor Ella of Sweden.

P1230319P1230320P1230321P1230322P1230323P1230324

Nu, ut med en tvätt på sträcket och sen iväg till jobbet. Ha det så gott idag

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. SÅ fin du var i din outfit idag! Älskar den koftan också, köpten den precis på REA och är så nöjd men den är känslig så man får vara försiktig så man inte fastnar med den i något.

    KRAM!!

    SvaraRadera
  2. Vad underbar den är den klänningen! Den passar väldigt fint på dig! Och jag fryser också när jag är trött. Hela kroppen går väl ner i varv, kroppstemperaturen sjunker och metabolismen lägger ner skulle jag tro och det är därför man fryser och då går al energi åt till att frysa sedan. Jag är alltid döhungrig när jag är trött och det är nog att kroppen behöver få i sig energi. Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar