VivanDivan

VivanDivan

tisdag 8 maj 2012

Ett mumsigt litet paket…

Halloj i stugorna! Här har dagen gått i ett rasande pussel-tempo. Först jobb, hämta barn på förskolan, skjutsa Emilia till baletten, hem snabbt snabbt och koppla upp mig för att hjälpa till med lite jobb, tillbaka till baletten och hämta Emilia, iväg till terränglöpningen, väntan, kolla på barnen när de sprang, hungriga barn…jaha, till affären  och handlade färdiga pannkakor med färska bär. Fick duga denna tisdag. Sen jobba lite till, duscha barn, borsta tänderna, läsa saga och nu pust kan jag ta det lite lugnt…Men ingen kan säga att jag har problem att fylla mina dagar :)

Tänkte jag skulle lägga ut receptet på nåt som är sååå himla enkelt och sååå gott att man dör en smula. I söndags när vi skulle grilla hamburgare var jag inte sugen alls på det utan galet sugen på mitt lilla foliepaket.

Rödbetor, chevréost, valnötter, rosmarin och honung. Gör till ett litet paket och lägg på grillen. När osten smält lite grand är det klart och jag lovar det är helt fantastiskt gott…

DSC_0016 (2)

I söndags åt jag det tillsammans med en sallad, hamburgare, turkisk yoghurt med vitlök i och salsa. Jammie, och mycket godare än trista hamburgerbröd och dressing på flaska…

DSC_0017 (2)

Mmmm

DSC_0018 (2)

Det har visst blivit lite recept på sista tiden. Är det trist tycker ni? Jag älskar att experimentera med mat och smaker och jag har kommit på att det är ju utmärkt att skriva ner det här i bloggen så jag kommer ihåg alla mina påhitt. Men säg ifrån om ni inte tycker om det…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

10 kommentarer:

  1. Superbra med enkla goda recept - jag kan ju ingenting nästan :o) "Paketet" ska absolut provas när jag har ett kök igen!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Perfekt med recept. Jag tänker varje gång att ååå det låter supergott, det skall jag prova. Men så brukar jag dock hålla mig så långt från köket som det bara går de flesta av veckans dagar, så ännu har det inte blivit av. Men en vacker dag så händer det:) och roligt med lite annorlunda recept. Kör på.
    Kram/
    berit

    SvaraRadera
  3. Jag gillar dina tips, så fortsätt med det:) Själv är jag inte bra på det där med mat, men maken är glad när jag tipsar vidare.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Det är bara kul att få tips från nån annan!!
    Fortsätt gärna!!
    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  5. Jag gillar recepten! Fortsätt! Kram

    SvaraRadera
  6. Det ser jättegott ut,
    kramar!

    SvaraRadera
  7. Låter smaskens! Älskar rödbetor och getost. Alltid kul med recept och variation. Fnissade när jag läste att du hade klänningen på avian. Hur snyggt som helst, jag hade inte märkt något om du inte hade avslöjat dig!

    Kram

    SvaraRadera
  8. Låter super smarrigt. Du får gärna fortsätta med recept. Jag är en riktig amatör i köket och tycker det är jätte bra med dina tips som får mig att prova något nytt.
    Tack! /C

    SvaraRadera
  9. Kul med recept tycker jag! Okunnig som jag är undrar jag bara om du kokat rödbetorna innan? :)) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag har kokat dem innan och skalat dem. Brukar kunna finnas färdigkokta vakumförpackade som faktiskt är riktigt goda annars.

      Kram
      /Vivvi

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar