VivanDivan

VivanDivan

fredag 28 juni 2013

Vintips, liten söt present och ny ängel till verandan

God kväll mina vänner! Hur har ni det i fredagsmyset? Här kom jag precis hem och maken står och lagar lasagne och har ställt in en flaska rosé på kylning. Så jag tog mig precis ett glas och ska nog sätta mig ute i solen en stund innan maten. Men först har jag fotat lite för er mina vänner. Har nämligen hittat ett jättegott rosévin som jag tänkte tipsa om.

DSC_1040

Drack det här vinet fast det röda för många år sedan och blev fäst vid det och vi köper ofta det röda. Även det vita är supergott och nu hittade jag även en rosévariant. 79 kr så helt klart prisvärt också.

DSC_1039

Sen blev jag så himla glad idag också. Fick en liten present som är sådär personlig uppskattad gest som ett litet tack. En liten söt ask med finaste pralinerna från chokladfabriken i stan inslagna i silkespapper förstås. Och personligt utvalda för att passa just mig. En liten gest som betyder så mycket och gjorde min dag :-)

DSC_1038

Till sist måste jag också visa min nya inredningsdetalj. Var in på Dimoda i Västerås häromdagen och såg denna söta ängel till halva priset. Jag äääälskar änglar och kan inte få nog av dem. Kanske inte det mest trendiga men vet ni, det bryr jag mig inte om. Jag gillade den och för tillfället står den på trappen och vaktar vårt hus :)

DSC_1041DSC_1043DSC_1042

Nu ska jag bara fixa en matta och en liten möbel till lilla verandan och måla räcket svart så har vi en liten mysig veranda sen som får duga den här sommaren. Är det någon som har något bra tips på snygga “ute-mattor” som inte är sånt där grön balkongmatta så hojta gärna :)

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Här gillar vi också det röda Masi, så då kanske jag ska prova rosén också.
    Tycker det är svårt att hitta bra roséviner.
    Såna presenter är ju gött!

    SvaraRadera
  2. Såg i annonsblad att Bauhaus numera inte bara har de där gröna balkongmattorna utan mer dom "vanliga". Kanske värt att kolla på?

    Kram!


    Psst! Jag gillar rose-vinet Casas patronales. Tips att köpa i tråkful 1liters kartong ( billigare än 3 liters...) o hälla över i snygg karaff istället! :-)

    SvaraRadera
  3. Det finns typ som dörrmatta fast på metervara på de flesta möbelaffärer som tex. mio, EM, finns i olika färger som svart, grå, brun mm. Jag har klippt till min som jag har innanför dörren så den passar runt list och foder. Den går att ha ute med.

    Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Thanks for the wine tip. Rosé is nice in the summer while enjoying the evening outside.
    Have a wonderful weekend.
    Kramar,
    Karen XOXO

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar