VivanDivan

VivanDivan

lördag 8 oktober 2011

Vad är det med barn och smör?

God morgon bloggisar! Jag är helt slut efter en supertuff vecka. I torsdags jobbade jag till 22 och igår morse upp klockan 3. Sen var det fullt kaos på jobbet fram till efter 18 igår kväll (utan lunch) och jag var hemma halv åtta på kvällen. Då var det detta som väntade på mig

P1170860

Ett glas rödvin och ett glas chokladpudding med vispgrädde. Smaskens Smile

Sen lade jag mig med barnen i sängen en stund för att vila men somnade på stört. Kul fredagskväll? Not!

Har ni tänkt på det där fenomenet att barn ÄÄÄÄÄLSKAR smör. Gjorde jag själv när jag var liten och kunde skopa direkt ur Bregottpaketet och mina små är likadana. De vill gärna bre sina smörgåsar själva och det är ofta mer smör än bröd då Smile

Felix brer sin macka….

P1170806

Bregott är gott…

P1170801

Ska du inte ha lite mer smör brorsan?

P1170799

Kolla min macka! Kanske får plats lite mer smör där ute i kanten…

P1170791

Jag tar en tugga då

P1170793

Mmmmm, undrar om jag kan slicka bort bara smöret….?

P1170795

Det var allt för nu. Borde börja ta tag i städning och socialt umgänge med familjen men just nu fattar jag inte hur jag ska orka. Känner mig helt slut och skulle bara vilja lägga mig i soffan och titta på en bra film…..Jag har lovat barnen att vi ska göra något skoj i helgen men vart hittar man tiden? Städning som måste göras, jobb som borde göras…börjar nästan böla när jag tänker på hur fort den här helgen kommer gå och hur lite jag kommer hinna med….Hur orkar alla?

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Å sötnos - låt maken göra något med barnen och ta dig lite egen tid!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Jag tror inte alla orkar . Gör det viktigaste, jag brukar dammsuga och hoppa över dammningen tex. Hi,hi låter som jag är en smutsfia. Idag städas här också, så gästerna skall slippa få för många katthår i sig. Var hemma 03:00 inatt så känns lite segt men allt ordnar sig.
    Sänder över tusen positiva tankar.
    Kram Berit

    SvaraRadera
  3. Alla orkar inte alltid, så är det bara. Jag har taggat ner från pedant till periodstädare, jag unnar mig lediga stunder då jag gör; ingenting!

    Helena

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar