VivanDivan

VivanDivan

torsdag 23 maj 2013

Monster High-Ida…en liten madam inte helt nöjd till en början…

Tjenixen alla fina! Ni som läste mitt inlägg imorse kunde läsa om Emil 50-år och jubileumskalas på Emilias skola. Alla barn fick klä ut sig till någon figur ur Emil i Lönneberga om de ville och Emilia ville vara Ida. Nu då till det lite roliga. Hon tyckte inte alls om kläderna jag föreslagit (hade några alternativ) utan tyckte att Ida minsann visst kunde tycka om Monster High-outfit och alldeles säkert hade hon jättemycket smink också. Mmmm Emilia, försöka duger :-) Visst hade hon väl kunnat få vara utklädd till Monster High för all del men nu var ju temat Emil i Lönneberga och då fick det bli Ida-outfit. Något förkläde hade jag inte men väl världens sötaste mammelucker från KappAhl Vintage Stories från förra året tror jag det var och en rutig klänning från Pompdeluxe. Vit stickad söt-kofta från Polarn o Pyret och flätor i håret med fina sidenband. Så fick det bli men hon var inte helt nöjd min lilla madam som ni ser på bilderna….

DSC_0120DSC_0119DSC_0117DSC_0116DSC_0118

Lite sken hon upp i a f när hon fick beröm av både mig och Felix och när vi sen kom till fritids strålade hon som en sol som vanligt och hon blev ännu gladare när både fröknar och barn kommenterade och tyckte hon var såååå fin och såååå lik Ida. Så slutet gott, allting gott och den här mamman tycker i a f att hon har väääärldens sötaste lilla Ida :)

(….och nä jag brukar INTE tvinga på mina barn kläder de inte tycker om. Här hade vi helt enkelt bestämt en outfit tillsammans kvällen innan och på morgonen tokvägrade hon och hade tänkt om men då fick hon vackert lyssna på sin mamma…)

Men tänk, kanske borde man ge Ida en upphottad stil som Monster High….vad tror ni?

Profile_art_-_Clawdeen_Wolf_twist

Nu sova lite då…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar