VivanDivan

VivanDivan

tisdag 19 mars 2013

Byter tofflor mot klackar

God morgon kära vänner! Idag byter jag ut de senaste dagarnas myskläder och tofflor mot finkavajen och klackar. Sååå skönt att få sminka sig och göra sig lite fin för första gången sen i torsdags. Och att få komma iväg och ut och träffa vuxna…ja ni förstår kanske hur instängt och rastlöst det varit nu medans vi varit hemma sjuka. Dock känner jag mig inte helt up-to-speed. Den där förkylningen som Felix har och jag liksom känner ligger och lurar på mig och inte bryter ut är lite tröttsamt. Hellre att man blir rejält genomförkyld ett par dagar och sen är det över än att man går och känner sig småhängig i veckor. Nu har jag dock rejält ont i halsen och känner hur det börjar bli tjockt i näsan så nu kanske det är på gång. Får hoppas jag slipper feber nu när jag ska åka iväg i a f. Känner mig i övrigt rätt pigg så det kanske går över under dagen också :)

Felix fick dock feber igen igår kväll så T är hemma med honom idag. Han har hostat konstant hela natten och kom tidigt in till oss och var ledsen för det var jobbigt att sova. Lilla plutten och nu har hostan övergått från slemhosta till sån där riktig rethosta och det finns ju liksom inga mediciner mot det att få.

Nåja, nog med sjuk-prat. Nu ska ni få en dagens i a f för första gången på länge :) Jeans och skjorta G-star, kavaj Hunky Dory och skor Friis & Co.

P1270092P1270091P1270093P1270094P1270098P1270096P1270095P1270100P1270101

Nu mår jag lite illa här på tåget för jag sitter baklänges och det är ingen bra kombo med att sitta med datorn så nu säger jag tjolahopp och vi ses

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar