VivanDivan

VivanDivan

måndag 29 oktober 2012

…och VINNAREN ÄR…..

Halloj bloggisar! Nu är det alltså dags att avslöja vinnaren i VivanDivans första tävling. Jättekul tycker jag och hoppas jag får möjlighet att anordna fler tävlingar inom kort. Inte så fancy-pancy men ändå :)

Jag blev verkligen jätteglad över er input till vad ni vill se mer av här i bloggen och det verkar som att ni vill ha mer inredning och renovering. Det kommer jag lovar men just nu är det lite stiltje för vi tappade liksom orken och andan här efter flytten. Vi har massa projekt vi vill göra så jag visar lite vartefter…Dock fattar jag inte varför ni vill se inredning här för det är ju inte direkt min starka hmmm sida det där. Men jag försöker inreda mitt hem personligt och vad vi tycker är snyggt och strunta lite i alla andra även om jag gärna hittar inspiration av andra bloggar och tidningar. Blandar därför hejvillt och vill ni se det så visst, vi kör på det :)

Sen var det ett par som ville se mer recept. Det ska vi fixa. Kommer ett supergott här i veckan tror jag med makens godaste älggryta med pepparrot. Mums….

Lite mer trädgård kanske det blir men jag är där ännu sämre än inredningen. Har totalt o-gröna fingrar men nu när jag har en stor trädgård som är min alldeles egna så ska jag nog anstränga mig lite tror jag :)

Kommer väl också fortsätta med mina outfit-bilder för det verkar de flesta vilja ha kvar. Jag är dock inne i en djup shopping-inspo-svacka igen och tittar inte alls på nyheter som kommer. Men det är lite kul med mina nya walk-in-closets där man har mycket bättre överblick på vad man har och då inser jag vad mycket fint jag har som jag nu tänker börja använda. Så kanske inte så mycket nytt framöver men försöker hitta nya kombosar av det jag har :-)

Men så var det ju den där vinnaren också och för att få fram en vinnare skrev jag in allas namn i ett excel ark 1, 2 eller 3 gånger beroende av vilka uppgifter man utfört och sedan bad jag en kollega säga ett nummer och den som vann blev då……

screen-shot-2012-08-21-at-10-46-51

… Ulrica….

med kommentaren:

“Tycker om din blogg för du är så ärlig och rak. Om jag skulle önska något mer här så är det nog dina inredningstips. Outfit-bilder bjuder du så generöst på redan. En mycket trevlig blogg helt enkelt!
Har gillat på FB :)”

Stort grattis till dig tjejen. Är du gullig och mailar mig din adress så kommer presentkort och liten goodiebag :)

Till er andra, tack för er medverkan. Skulle så gärna vilja ge er ett pris allihop men får önska er bättre lycka nästa gång…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar