VivanDivan

VivanDivan

onsdag 17 oktober 2012

Jag såg bara det bästa och bakslag i snuvan

God morgon bloggisar! Tittade ni på fotbollen igår? (Tyskland – Sverige). Jag var tvungen att plugga så jag hade inte riktigt tid och somnade dessutom med näsan i boken. Det är så himla rackarns svårt att plugga nuförtiden. När man var ung och gick i skolan var det inga problem. Då satt man uppe och läste hela natten om det behövdes. Men nu orkar jag max läsa 10 sidor på en kväll innan ögonlocken trillar ner.

Men jag vaknade i a f till när T skrek till då Sverige reducerat och då tittade jag på slutet och det var ju det bästa. De hämtade ju upp ett underläge på 4-0 och gjorde fyra mål på vad var det…20 min? Helt galet, och sista målet i slutminut typ. Undrar hur många som bytte kanal eller gick och lade sig i halvtid? Rätt många tror jag :)

Nu är det bara en och en halv arbetsdag kvar till vår Londonresa och jag är såååå himla förväntansfull. Ska bli sååå mysigt :) Men ett litet bakslag imorse då jag återigen kände mig sämre med snuvan. Genomtjock i näsan och ont i halsen igen. Gillar verkligen inte den här förkylningen som liksom inte vill ge med sig. Hostan får jag också dras med men annars är jag rätt pigg. Köpte multivitaminer igår så får se om jag kan få upp immunförsvaret lite kanske :)

Dagens idag består av jeans Please, top och kofta G-star och skor Art. Ullkavajen är ChillNorway.

P1240200P1240201P1240202P1240203P1240204P1240205P1240206P1240207

Ha en bra dag alla sötnosar därute och jag påminner igen om tävlingen här till höger där ni kan vinna ett presentkort och en liten goodiebag

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Va fin du var i din outfit, särskilt i Chill Norway jackan!! WOW! Förstår att det ska bli mysigt med London och lite egentid ;-)
    Tack rara för din fina kommentar, uppskattar det mer än du tror.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  2. Vilken läcker outfit idag ,Ååå vad skoj att åka till London och lite härlig egentid.Krya på dej .Ha en härlig onsdag.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Hej. Vet inte hur mycket du varit i London och vad syftet med resan är....men är det shopping får du inte missa Europas största shoppingalleria Westfield. Ta spårvagnen till Sheppards bush. Här kan man också koppla av i mellan shoppingrundorna med ett glas rosa champagne i champagnebaren....ettt måste. Passa också på att köpa Day and Night nurses tabletter på Boots mot förkylningen. Bästa som finns. Ha så kul...Avundsjuk?....Ja......

    SvaraRadera
  4. Vad kul med London! Ska bli kul att följa dig där. Kanske kan jag få något tips eftersom jag också snart ska dit. London är underbart. Kram!

    SvaraRadera
  5. Älskar please jeans så jädra snygga och sköna
    Kram på dig

    SvaraRadera
  6. Vad skönt med Londonresa inom kort. Himla snygg är du i dagens stass med!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Vilken snygg kavaj är den frånårets kollekion?
    Hoppas du får trevligt i london.
    /louise

    SvaraRadera
  8. Super lækre jeans :-) Please Thumbs up :o)
    Hilsen Tina

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar