VivanDivan

VivanDivan

måndag 11 april 2011

ChillNorway Detroit tunic förvirring?

God kväll! Nu kommer jag vara lite på hugget ikväll med mycket uppdateringar efter mer eller mindre bloggtorka i en vecka.:-). Jag har läst ikapp lite bland er andra i blogglandia och lovar jag ska försöka kommentera era fina bloggar bättre nu…Såg i a f en utmaning hos fina Josanne som jag ju bara måste haka på. Hoppas det är ok för jag tyckte det var en riktigt kul idé. Återkommer om en stund med detta men nu måste jag bara slänga ut en fråga angående en sååå fin tunika eller klänning som jag såg idag och även klickade hem. Det gäller ChillNorway Detroit tunic som jag inte har sett förut och den finns inte i kollektionsbilderna på ChillNorways hemsida men jag har sett den i inte mindre än tre webshoppar. Dock till ett väldigt billigt pris ChillNorway-mått mätt så nu undrar jag om någon kan ge mig lite klarhet.

860_0

Tycker den är superfin och kunde inte låta bli att klicka hem den från denna tyska butik. Verkar vara i något blommigt tunnt tyg och modellen påminner om fina Breeze dress som jag förresten fick i lådan idag.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Jag tror att det är en gammal modell (från i somras), kanske därför den är lite billigare? Fin är den i alla fall!!!
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Aha, jag förstod nästan det. Lite skumt ändå att den dykt upp i tre webshoppar samtidigt. Måste ju vara något restlager som de fått in. Hoppas den är lika fin irl :-) Tack för att du redde ut det för mig

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar