VivanDivan

VivanDivan

onsdag 29 december 2010

To Faced lip injection och beslut att fatta

Jag lovade för ett tag sen när jag köpte mitt läppförstorande To Faced lip injection att jag skulle recensera den och jag tycker faktiskt den är bra men det sticks rätt rejält en stund efter man haft på den. Vet inte om det är känslan eller om de faktiskt sväller lite men jag tycker faktiskt att de gör det. Avgör själva.

P1040836P1040845

P1040835P1040854

Idag skulle jag egentligen åkt in till jobbet men jag är superförkyld och hade feber igen inatt så för de andras skull sitter jag hemma och jobbar. Lyckades smitta ner både syster, pappa och systerdotter i julhelgen så jag vill inte lyckas smitta mina kollegor också till nyår. Det mest perfekta med mitt jobb är att det finns möjlighet att sitta hemma och jobba och att man även kan utnyttja hela dagen. Jag var alltså upp vid sex imorse och började jobba så jag hann med tre timmar innan de andra vaknade. Nu är  det lunchpaus en stund och sen eftermiddagspasset. T ska ta med barnen ut på eftermiddagen så jag får lugn och ro att jobba.

Jag sitter fortfarande och klurar på om jag ska byta min julklapp, den fina Odd Molly ka-ching plain dress som jag fick av min fine man men är jätteosäker på färgen. Tack ni gulliga tjejer som gett mig råd. Min känsla just nu är dock att jag kommer använda en mer diskret färg mer även om jag verkligen älskar den rosa….återkommer med mitt beslut och fortsätt gärna ge råd…

Dagens: Tunika ChillNorway jasper tunic, leggins Lindex, sjal Ester Elenora, stövlar Björn Borg

P1040842P1040841P1040840P1040839P1040838

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar